SAĞLIK SERVİSLERİ

Hastane Bilgi Yönetim Sistemi

Hastaların muayenesinden başlayarak, poliklinik ve hastaneye yatış sürecindeki tüm teşhis ve tedavi işlemlerinin yanı sıra sağlık kuruluşunun idari süreçleri için gerekli olan malzeme, insan kaynağı ve mali yönetimin takip edildiği sistemdir. hastaneye kabul.

Modüller

Danışma Modülü:

Sağlık kuruluşuna gelen hasta ve yakınlarına muayene, bölüm, lokasyon ve yönlendirme ile hekim bilgilerinin verilmesini sağlar.

Diyet ve Rasyon Modülü:

Hasta, refakatçi ve personelin rasyonları günlük kalori ve diğer bileşenlere göre düzenlenir. Tüm diyet seçenekleri, menüler, ağırlıklar, tarifler ve diyet kısıtlamaları takip edilebilir.

Kan Merkezi Modülü:

Kan dağıtın kan merkezi tarafından hazırlanıp ilgili birime iletilme süreci tarih, kişi ve ürün bilgileri ile kayıt belgesi alınmakta ve takip edilmektedir. Donör bilgileri, stok giriş bilgileri, ürün dolaşım bilgileri takip edilebilmektedir.

Kalite ve Dokuman Yönetimi Modülü:

Şirket içi form ve dokümanların kapsamlı yönetim sistemi yazılımı dosyası takip edilmektedir.

Poliklink Modülü:

Poliklinik modülü diyebileceğimiz bu modülde poliklinikte yapılan tüm işlemler takip edilebilmektedir. Hastanın tüm muayeneleri, tetkikleri, e-reçete işlemleri, muayene sonuçları ve hasta geçmiş bilgileri izlenebilmektedir.

Acil Servis Modülü:

Acil Servise başvuran ve ambulansla getirilen hastaların işlemlerini takip eder.

Bireysel İşlem Sistemi:

Bireysel işlemler sistemi ile her çalışan kişisel bilgilerini, bordro bilgilerini görebilir ve izin talebinde bulunabilir.

Diyaliz Modülü:

Diyalize göre HBV, HCV, HIV parametreleri, cihaz, hasta randevuları, tedavileri, hastaya kullanılan ilaçlar, kateter, mali kayıtlar ve personel bilgileri takip edilmektedir.

Klinik Hizmetler Modülü:

Yatarak tedavi modülü de diyebileceğimiz bu modülde, hastanın kabulünden taburculuğuna kadar tüm süreçler takip edilmektedir. İlaçlar, muayeneler, hemşire kıyafetleri, hemşire bakım planları, yatak doluluk durumu, hasta sevk işlemleri, hasta mali işlemleri, refakatçi işlemleri, diyet işlemleri, taburculuk işlemleri yapılabilmektedir.

Eczane ve Malzeme Yönetimi:

İlaç ve malzeme giriş çıkış işlemleri, doktor ilaç talepleri, ilaç etkileşimleri, son kullanma tarihi geçmiş ilaçlar, stok seviyeleri, reçete görüntüleme işlemleri yapılabilmektedir.

Temel İstatistik ve Raporlama Modülü:

Resmi kurum istatistikleri, tıbbi istatistikler, hasta başvuru istatistikleri, hastane mali istatistikleri, doktor istatistikleri, ameliyat ve anesteziye ilişkin istatistikler elde edilebilmektedir.

Gizne Modülü:

Hastanın veya kurumunun hastanede yapılan işlem ve hizmetlere ilişkin ödemeleri ve borçları takip edilir. Yapılan tahsilatlar, bütçe bilgileri, kasa bilgileri, depozito ve avans işlemleri takip edilir.

Hasta Randevu Yönetimi Modülü:

Hastaların randevu kayıtlarını takip ederek randevu ünitesi, doktor ve randevu tamamlama bilgilerini takip eder. Hekimlerin görev takvimlerine, bölümlerine, birimlerine, cihazlarına, odalarına ve muayenelerine randevu alınabilmektedir.

Doğum Odası Modülü:

Doğum randevusu, katılan sağlık personeli, cerrahi işlemler, bebek kilo ve boy kayıtları, kullanılan malzemeler, finansal bilgiler, hamilelik bilgileri takip edilebilmektedir.

Demo/Teklİf Talep Et